Diensten

Het organiseren van een (Italiaanse) bruiloft lijkt prijzig en bovendien ingewikkeld.
Maar.. dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn! Zeker wanneer jullie ervaren welke zorgen By Lin Weddings bij jullie weg kan nemen. 
 
Wij vinden het belangrijk dat jullie zorgeloos kunnen genieten in de aanloop naar de bruiloft. Daarnaast zijn wij ook tijdens jullie bijzondere dag/weekend aanwezig om alles vlekkeloos te laten verlopen. 
 
Naast het organiseren van bruiloft(weekenden) aan het Gardameer zijn jullie bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van jubileumfeesten of  huwelijksaanzoeken aan het Gardameer.
Goed om te weten: wij werken met een maximaal aantal events per kalenderjaar. Daarmee zorgen wij ervoor dat er voor elk event evenveel aandacht is, en blijft. 
 
Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht! Wij kijken heel graag met jullie mee.

(Huwelijks) pakket op maat


Tijdens een kennismakingsgesprek maken we kennis, bespreken we wat jullie wensen zijn en bekijken we samen van welke diensten jullie gebruik willen maken. Dit gesprek vindt plaats bij ons op kantoor in Amsterdam of, als jullie dat wensen, online.


Aan de hand van het gesprek zal duidelijk worden wat jullie wensen zijn en welke diensten jullie willen afnemen. Na het gesprek ontvangen jullie zo snel als dat lukt, een compleet op maat gemaakte offerte. Lijkt het jullie leuk om langs te komen? De cappuccino staat al klaar!

Het gesprek is kosteloos mits jullie ook diensten bij ons afnemen. Mocht het achteraf zo zijn dat jullie toch voor een andere optie kiezen of verder oriënteren rekenen wij eenmalig €175,- voor de tot dan toe gedane werkzaamheden (denk aan in ieder geval het gesprek zelf en e.v.t. partners benaderen, opties nemen, offerte opstellen, offerte bespreken, etc.).

Huwelijksaanzoek in Italië


Je grote liefde ten huwelijk vragen aan het Gardameer in Italië....By Lin Weddings weet van ieder aanzoek weer een bijzonder moment te maken. We hebben een brochure samengesteld met huwelijksaanzoek arrangementen. 
Een huwelijksaanzoek uit de brochure is te boeken vanaf €375,-.

Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om samen een op maat gemaakt arrangement te organiseren. Een huwelijksaanzoek op maat is te realiseren vanaf €435,-.Wil jij jouw geliefde gaan verrassen?
Stuur ons een mail en we gaan dit bijzondere moment samen (stiekem natuurlijk!) uitplannen.


Losse diensten

Er zijn veel verschillende leveranciers als partner aangesloten bij By Lin Weddings. 


Zowel in Nederland als aan het Gardameer zijn er korte lijntjes en goede contacten met bloemisten, dj's, fotografen, videografen, makeup/hair stylisten, bakkerijen, handtekenaars, taxi/boot bedrijven enzovoort.


Deze losse diensten zijn ook af te nemen zonder het plannen van een bruiloft, jubileum of huwelijksaanzoek. Hebben jullie een bovenstaande leverancier nodig? Neem contact met ons op!


Inspiratiegesprek

Kunnen jullie wel wat inspiratie en kennis gebruiken maar regelen jullie alles voor de grote dag liever zelf? 

Een inspiratiegesprek past dan perfect bij jullie. Tijdens dit gesprek helpen wij jullie op weg bij de planning van jullie bijzondere dag of weekend. Ook kunnen wij jullie kostenindicaties geven en flink wat tips die jullie kunnen gebruiken in de aanloop naar de bruiloft. 

Een inspiratiegesprek is te boeken vanaf €495,-.