Diensten

Het organiseren van een (Italiaanse) bruiloft lijkt prijzig en bovendien ingewikkeld.
Echter is dit een misleidende gedachte. Zeker wanneer jullie ervaren welke zorgen een weddingplanner bij jullie weg kan nemen. 
 
Samen zorgen wij ervoor dat wij binnen jullie budget en met jullie wensen de mooiste dag of het mooiste weekend  van jullie leven realiseren. Wij vinden het belangrijk dat jullie zorgeloos kunnen genieten in de aanloop naar de bruiloft en ook op de bruiloft zelf zijn wij in te zetten als ceremoniemeester om jullie dag / weekend vlekkeloos te laten verlopen. 
 
Naast het organiseren van bruiloft(weekenden) zijn jullie bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van jubileumfeesten of  huwelijksaanzoeken (in Nederland of aan het Gardameer in Italië).
 
Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht! Wij kijken heel graag met jullie mee.

Pakket op maat

Goed om te weten: alles is mogelijk.

Tijdens een kennismakingsgesprek maken we kennis, bespreken we wat jullie wensen zijn en bekijken we samen van welke diensten jullie gebruik willen maken. Dit kan variëren van alleen de styling tot het complete organiseren van jullie bruiloft(weekend). 

Ook voor huwelijksaanzoeken of het vieren van jubileum(weekenden) zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Dit kan zowel in Nederland als aan het Gardameer in Italië georganiseerd worden. 

Aan de hand van het gesprek zal duidelijk worden wat jullie wensen zijn. Na het gesprek ontvangen jullie een compleet op maat gemaakte offerte.

Huwelijksaanzoek in Italië

Op vakantie je geliefde ten huwelijk vragen op een schitterende plek aan het Gardameer... 

By Lin Weddings weet van ieder aanzoek weer een bijzonder moment te maken. We hebben een brochure samengesteld met huwelijksaanzoek arrangementen in Italië. 

Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om samen een op maat gemaakt arrangement te organiseren. Wil jij jouw geliefde gaan verrassen?
Stuur ons een mail en de brochure komt jouw kant op!


Losse diensten

Er zijn veel verschillende leveranciers als partner aangesloten bij By Lin Weddings. 

Zowel in Nederland als aan het Gardameer zijn er korte lijntjes en goede contacten met bloemisten, dj's, fotografen, videografen, makeup/hair stylisten, bakkerijen, handtekenaars, taxi/boot bedrijven enzovoort.

Deze losse diensten zijn ook bij ons af te nemen zonder het plannen van een bruiloft, jubileum of huwelijksaanzoek. 


trouwen in peschiera

Inspiratiegesprek

Kunnen jullie wel wat inspiratie en kennis gebruiken maar regelen jullie alles voor de grote dag liever zelf? 

Een inspiratiegesprek past dan perfect bij jullie. Tijdens dit gesprek helpen wij jullie op weg bij de planning van jullie bijzondere dag of weekend. Ook kunnen wij jullie kostenindicaties geven en flink wat tips die jullie kunnen gebruiken in de aanloop naar de bruiloft.