LETOP! Momenteel is ByLinWeddings in verband met zwangerschapsverlof gesloten tot en met 7 februari 2024. Het contactformulier, de mailbox en whatsapp zijn natuurlijk gewoon actief dus voel je vooral vrij ons daar te berichtten. Na 7 februari 2024 zal reactie op jouw bericht snel volgen. Ciao!

Ciao!

Ik ben Linsey. 
De trotse eigenaresse van By Lin Weddings.
Graag vertel ik jullie meer over mijzelf en het ontstaan van mijn bedrijf.  

Samen met mijn man, zoontje en hond Bella geniet ik ervan om mooie reizen te maken. Naast deze reizen staat een vakantie altijd weer vast: ItaliĆ« - het Gardameer. 
Al 25 jaar lang komen wij hier meerdere keren per jaar op dezelfde plek. Hier zijn wij simpelweg ons hart verloren. 

 

Tijdens het plannen van ons eigen huwelijk aan het Gardameer wist ik het zeker; ik heb mijn passie gevonden. Dit wil ik blijven doen. Direct na onze honeymoon koos ik er dan ook voor om By Lin Weddings op te starten. 

 

Dagelijks mag ik mij nu bezig houden met het plannen van jullie prachtige bruiloften, huwelijksaanzoeken, jubileumweekenden en andere mooie evenementen. En dat op mijn favoriete plekje; aan het Gardameer. 

Daarnaast ben ik ook altijd op zoek naar de mooiste pareltjes tussen de (trouw) locaties en heb ik veel contact met mijn fijne leverancier-partners in binnen en buitenland.

 

Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te horen en samen jullie droom werkelijkheid te maken.
Tot snel! 

Volgen jullie By Lin Weddings al op Instagram?